De 1 op 1 online coaching speciaal voor jou!

Introductie

Gepubliceerd op 23 maart 2023 om 12:00

Hallo allemaal! Welkom op mijn website! Mijn naam is Dorine Kliffen en ik heb het Be adorible merk bedacht. 

Mijn grote passie is muziek maken en creatief bezig zijn in combinatie met jongeren / jongvolwassenen helpen in hun zoektocht naar jezelf zijn. Dit omdat ik hier vroeger ook mee heb geworsteld! Ik werd vroeger vanaf jongs af aan gepest, was nogal een muurbloempje en had niet het gevoel dat ik op school mezelf mocht zijn. Ik kreeg vaak te horen van "Wees is brutaler en ga maar deze (assertiviteits)training / therapie volgen!" Ik had het gevoel van ik zal maar naar iedereen luisteren want zij zullen het allemaal wel beter weten.. Ik ben toch niet goed genoeg..

 

Doordat ik al deze ervaringen heb opgedaan en meerdere stages heb gelopen in zowel het MBO als in het HBO als Social Worker. Heb ik genoeg in mijn rugzak gekregen om anderen verder te helpen in hun reis tot zelfacceptatie. Ik heb vooral geleerd in al die jaren van hoe belangrijk het is om iemand te hebben die met je meedenkt en in jou gelooft als persoon. Die ervoor je wilt zijn, echt naar je luistert, je niet behandeld als nummer en je oprecht verder wilt helpen in je leven.

 

Mocht je nu enthousiast worden en meer willen weten. Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Dan kunnen we in een gratis vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken wat ik voor jou kan betekenen!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.