Zingen met een orkest

Op 1 april 2023 nam ik deel aan de Stim van Waadhoeke in Theater de Koornbeurs in Franeker. Ik vond het erg spannend, omdat ik nog nooit eerder met een orkest had gezongen. Maar ik wilde graag deze uitdaging aangaan en bovendien ben ik opgegroeid met klassieke muziek, omdat mijn vader klarinettist is. Eigenlijk zou ik al in 2020 meedoen, maar door de coronaepidemie kon dat helaas niet doorgaan. Dit jaar besloot ik om door te zetten, omdat mijn moeder oorspronkelijk in 2020 zou komen kijken. Ik zou hetzelfde nummer zingen als in 2020, namelijk "Arcade" van Duncan Laurence. Maar helaas is mijn moeder in de tussentijd overleden, dus besloot ik om het voor haar door te zetten.

Lees meer »

Music Trip in Portugal!

Afgelopen voorjaarsvakantie heb ik een geweldige nieuwe ervaring gehad. Van zondag 26 februari tot en met vrijdag 3 maart ben ik voor het eerst met een groep vreemden met het vliegtuig van Schiphol naar Faro in Portugal gereisd voor een Music Trip!

Lees meer »

Voorstelling mentale gezondheid en suïcide

In februari 2023 vonden er drie indrukwekkende voorstellingen plaats van theatercollectief 't Verskil. Het doel van dit project was om mentale gezondheid en suïcide bespreekbaar te maken en het publiek op een dieper niveau aan te spreken door middel van theater, muziek en beeld. Als ervaringsdeskundigen werkten we samen aan deze participatieve voorstelling en het publiek werd aangemoedigd om na de voorstelling het gesprek aan te gaan over dit belangrijke onderwerp.

Lees meer »

Eerste podcast door By Jeane

In 2022 kreeg ik de kans om deel te nemen aan de podcast van By Jeane. Dit was naar aanleiding van één van mijn Instagram-posts op mijn persoonlijke account. Daar schreef ik dat ik niet langer nep wilde zijn, maar vooral mezelf wilde zijn en toen werd ik door Jeanette benaderd. Ze vertelde me dat mijn bericht haar enorm had geraakt en dat ik met dit onderwerp veel mensen kan inspireren. Volgens haar ben ik dan ook een echte topvrouw!

Lees meer »

Introductie

Hallo allemaal! Welkom op mijn website! Mijn naam is Dorine Kliffen en ik heb het Be adorible merk bedacht. 

Lees meer »