Met de band: Levikta!

Gepubliceerd op 10 mei 2024 om 16:00

Mijn verhaal van passie, samenwerking en creativiteit.

De weg naar succes in de muziekwereld is vaak vol verrassingen en bijzondere ontmoetingen. Voor onze Friese band Levikta begon het allemaal op een open podium, waar ik de oorspronkelijke leden Ynte, Fokko en Klaas live zag spelen en meteen onder de indruk was van hun strakke optreden. Nadieh sloot zich al snel bij hen aan, en later werd ik gevraagd als leadzangeres, waardoor onze band compleet was.

Nu bestaat Levikta uit Ynte op gitaar, Fokko op drums, Klaas op bas, Nadieh op toetsen en als mede-zangeres, en ikzelf als leadzangeres. We omschrijven onszelf als een energieke en mysterieuze rock/metal band, met een unieke mix van verschillende genres zoals blues, punk, symfonische rock en heavy metal.

Met mijn zelfgeschreven nummers, waaronder de nummers: "Fighting Back" en "Get Out of My Life", halen we inspiratie uit persoonlijke ervaringen en filosofische thema's. De afgelopen jaren hebben we op verschillende podia gestaan, waaronder optredens bij festivals zoals Bregepop, Frisian Metal Night en de Metal Battle in Dronten. Ondanks dat we niet bij alle optredens als winnaars uit de bus kwamen, hebben we bewezen dat we klaar zijn om onze stempel te drukken op de muziekwereld!

Voor mij, als leadzangeres, brengt het op de voorgrond treden en het uit het hoofd leren van nummers uitdagingen met zich mee, maar met elke performance groeit mijn zelfvertrouwen en podiumvaardigheden. Mijn favoriete nummers om live te zingen zijn "Fighting Back" en "Hitting on the Devil", waarbij ik mijn stem volledig kan laten gaan en de energie van het publiek kan voelen.

Vooruitkijkend naar de toekomst, hoop ik meer optredens te krijgen en onze passie voor muziek te delen met een groter publiek. Ik droom ervan om samen te werken met andere rock- en metalbands, zoals Lionite, waarmee we al twee keer het podium hebben gedeeld en wiens muziek ik bewonder.

Met ons unieke geluid, toewijding en doorzettingsvermogen belooft Levikta een opwindende reis in de wereld van de muziek, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.