Hallo allemaal!

Mijn naam is Dorine Kliffen, 32 jaar en ik woon in Leeuwarden. Ik heb veel meegemaakt in het leven en mijn ervaringen wil ik gebruiken om anderen verder te helpen.

Ik ben een coach en een sociaal werker in opleiding!

Ik streef als sociaal werker in opleiding naar iemand zijn authentieke zelf. Wat maakt jou uniek en wat zijn jouw talenten? Dit doe ik graag op een creatieve manier, op een manier die bij jou past. Daarnaast vind ik het belangrijk om maatschappelijke thema's bespreekbaar te maken. Zo heb ik als deelnemer meegedaan met een voorstelling van theater collectief 't Verskil. Het doel van deze voorstelling was het bespreekbaar maken van mentale gezondheid en suïcide.

Als een be yourself-coach, ga ik samen met jou op reis naar jouw self-discovery. We gaan op zoek naar: Wie ben ik? Waar ben ik goed in en wat heb ik nog te leren?

©2023 cktopfotografie

Ik ben een singer-songwriter!

Ik ben een artiest die voornamelijk zingt en sinds de zomer van 2022 bezig is met piano leren spelen. Ik schrijf eigen nummers, vooral in het Engels. Dit zijn meestal hele persoonlijke nummers over eigen ervaringen. Ik merk namelijk dat het maken van muziek werkt als een uitlaatklep waar je je emoties en je creativiteit in kwijt kunt. Ik zit daarnaast in een band: Levikta.

Muziek heeft veel voordelen op je geheugen en helpt mee met schoolvakken zoals het verbeteren van je taalvaardigheid. 

©2019 metlindefotografie

Ik ben een amateurmodel!

Ik heb af en toe model gestaan bij verschillende fotografen. Model staan geeft mij zelfvertrouwen en foto's kun je altijd gebruiken als mooie herinneringen voor later.

©2022 glamourenboudoirstudio